Brasilien: landslaget

Världsmästerskap
Fot-orientering

Saknad data. Om du har eller kan ha saknad data, mejla till orienteering vid dbtopas punkt lt

2009-2012, 2017-2019

Antal individuella lopp är delad i tre spalter:

  • F deltagit i final utan kvalifikation;
  • K+F deltagit i final efter kvalifikation;
  • K deltagit i kvalifikation utan att gå vidare till final.
Familjenamn, NamnStarterStafett IndividuellÅr
FK+FK
Kvinnor
Arendt Raquel211  2019
Chiles Franciely De Siqueira522 12017
De Carvalho Mendonca Juliane Valéria41  32010
Ferraz Pasturiza Miriam61  52010, 2012
Jesus De Carvalho Tania Maria61  52010, 2012
Lenz Elaine Dalmares311 12017
Link Lislaine3   32009
Malerba Lemes Ana Rachel2   22010
Roniak dos Santos Edineia311 12019
Saltori Leticia Da Silva942 32017, 2018, 2019
Soares Dornelles Wei Sara Fabrina3   32011
Szczypior Maisa311 12018
Män
Baratto Vidal Cleber411 22010, 2017
Bortoli Vanderlei José21  12010
Castelo Dos Santos de Almeida Ronaldo André51  42011, 2012
Da Cruz Weis Fabio Inacio3   32011
Dos Santos Cézar Augusto Fioravanti1   12010
Ev Ironir Alberto822 42010, 2018, 2019
Farias Sousa Sidnaldo722 32010, 2017
Gelson Andrey Zago Togni311 12018
Karnikowski Juscelino Alencar21  12010
Kuczkoski Fabio31  22012
Nitsch Claudinei211  2019
Pasturiza Juliano21  12019
Pereira Pasturiza Leandro52  32010, 2012
Rengifo Robson Figueira3   32012
Souza de Araujo Carlos Henrique32  12017

Bästa resultat

PlatsFamiljenamn, NamnDatumTävlingLand
Kvinnor
24Chiles Franciely De Siqueira2017-07-07WOC relay EST
Lenz Elaine Dalmares
Saltori Leticia Da Silva
27Roniak dos Santos Edineia2019-08-17World orienteering championships relay NOR
Arendt Raquel
Saltori Leticia Da Silva
28Jesus De Carvalho Tania Maria2010-08-15WOC relay NOR
Ferraz Pasturiza Miriam
De Carvalho Mendonca Juliane Valéria
45Chiles Franciely De Siqueira2017-07-06WOC middle EST
55Chiles Franciely De Siqueira2017-07-04WOC long EST
59Saltori Leticia Da Silva2017-07-04WOC long EST
59Saltori Leticia Da Silva2018-08-11WOC long LAT
Män
26Bortoli Vanderlei José2010-08-15WOC relay NOR
Karnikowski Juscelino Alencar
Pereira Pasturiza Leandro
27Pereira Pasturiza Leandro2012-07-21WOC relay SUI
Kuczkoski Fabio
Castelo Dos Santos de Almeida Ronaldo André
33Farias Sousa Sidnaldo2017-07-07WOC relay EST
Baratto Vidal Cleber
Souza de Araujo Carlos Henrique
34Ev Ironir Alberto2019-08-17World orienteering championships relay NOR
Nitsch Claudinei
Pasturiza Juliano
49Farias Sousa Sidnaldo2017-07-04WOC long EST
51Farias Sousa Sidnaldo2017-07-06WOC middle EST
53Ev Ironir Alberto2018-08-11WOC long LAT
53Ev Ironir Alberto2019-08-14World orienteering championships long long NOR
59Gelson Andrey Zago Togni2018-08-07WOC middle LAT
Blandning
29Chiles Franciely De Siqueira2017-07-02WOC sprint relay EST
Souza de Araujo Carlos Henrique
Farias Sousa Sidnaldo
Saltori Leticia Da Silva
29Szczypior Maisa2018-08-05WOC sprint relay LAT
Gelson Andrey Zago Togni
Ev Ironir Alberto
Saltori Leticia Da Silva